PROJEKTY

Opracowanie i wdrożenie innowacji pedagogicznych zwiększających efektywność kształcenia zawodowego w obszarze przetwórstwa rolno-spożywczego

Opracowanie i wdrożenie innowacji pedagogicznych zwiększających efektywność kształcenia zawodowego w obszarze przetwórstwa rolno-spożywczego

Okno na karierę

Okno na karierę

Szkolenia młodzieży
Zawodowiec – dobry fachowiec

Zawodowiec – dobry fachowiec

Szkolenia młodzieży
Start w przyszłość

Start w przyszłość

Szkolenia młodzieży
Zawód 21 wieku

Zawód 21 wieku

Szkolenia młodzieży
Dobry zawód – dobra przyszłość

Dobry zawód – dobra przyszłość

Szkolenia młodzieży
ERASMUS +

ERASMUS +

Szkolenia młodzieży
ERASMUS +

ERASMUS +

Szkolenia młodzieży
Dobry start w zawodzie

Dobry start w zawodzie

Szkolenia młodzieży
FACH w rękach zawodowców

FACH w rękach zawodowców

Szkolenia młodzieży
Młody gastronom – start do kariery zawodowej

Młody gastronom – start do kariery zawodowej

Szkolenia młodzieży
Europejski Program Rozwoju Przedsiębiorstw Rynku Mięsnego

Europejski Program Rozwoju Przedsiębiorstw Rynku Mięsnego

Doradztwo dla przedsiębiorstw
Start branży spożywczej

Start branży spożywczej

Doradztwo dla przedsiębiorstw
Rozwiń skrzydła kariery

Rozwiń skrzydła kariery

Szkolenia młodzieży
Zawodowcy na 6stkę!

Zawodowcy na 6stkę!

Szkolenia młodzieży
Zawodowcy na start

Zawodowcy na start

Szkolenia młodzieży
Logo UE
Logo UE
Logo UE