PROJEKTY

Dobry zawód -dobra przyszłość

ERASMUS +

ERASMUS +

Szkolenia młodzieży
ERASMUS +

ERASMUS +

Szkolenia młodzieży
Dobry start w zawodzie

Dobry start w zawodzie

Szkolenia młodzieży
FACH w rękach zawodowców

FACH w rękach zawodowców

Szkolenia młodzieży
Młody gastronom – start do kariery zawodowej

Młody gastronom – start do kariery zawodowej

Szkolenia młodzieży
Europejski Program Rozwoju Przedsiębiorstw Rynku Mięsnego

Europejski Program Rozwoju Przedsiębiorstw Rynku Mięsnego

Szkolenia młodzieży
Start branży spożywczej

Start branży spożywczej

Szkolenia młodzieży
Rozwiń skrzydła kariery

Rozwiń skrzydła kariery

Szkolenia młodzieży
Zawodowcy na 6stkę!

Zawodowcy na 6stkę!

Szkolenia młodzieży
Strategie dla członków sieci mięsno – spożywczych

Strategie dla członków sieci mięsno – spożywczych

Szkolenia młodzieży
Polski Program Rozwoju Mikro i Małych Przedsiębiorstw Rynku Żywnościowego

Polski Program Rozwoju Mikro i Małych Przedsiębiorstw Rynku Żywnościowego

Szkolenia młodzieży
Wsparcie strategiczne szansą rozwoju firm drobiarskich w Polsce

Wsparcie strategiczne szansą rozwoju firm drobiarskich w Polsce

Szkolenia młodzieży
Zawodowcy na start

Zawodowcy na start

Szkolenia młodzieży
Zawodowcy na tak

Zawodowcy na tak

Szkolenia młodzieży
Rozwijamy skrzydła

Rozwijamy skrzydła

Szkolenia młodzieży
Logo UE
Logo UE
Logo UE