SKRZYDŁA KARIERY

SKRZYDŁA KARIERY

Kuchnia śródziemnomorska w kształceniu zawodowym technikum żywienia i usług gastronomicznych

Kuchnia śródziemnomorska w kształceniu zawodowym technikum żywienia i usług gastronomicznych

„Dobry zawód – dobra przyszłość”

„Dobry zawód – dobra przyszłość”

#szkolenia; #Miętne
„Wzmacnianie kadr branży gastronomicznej poprzez mobilności uczniów i nauczycieli” nr 2022-1-PL01-KA122-VET-000071123 Erasmus +

„Wzmacnianie kadr branży gastronomicznej poprzez mobilności uczniów i nauczycieli” nr 2022-1-PL01-KA122-VET-000071123 Erasmus +

Savoir-vivre i komunikacja międzynarodowa w hotelarstwie

Savoir-vivre i komunikacja międzynarodowa w hotelarstwie

Zawodowcy na start – BIS

Zawodowcy na start – BIS

#szkolenia
Sektorowa Rada ds. Kompetencji – Sektor żywności wysokiej jakości

Sektorowa Rada ds. Kompetencji – Sektor żywności wysokiej jakości

Wzmacnianie świadomości zdrowotnej uczniów szkół podstawowych z wykorzystaniem nowoczesnych form edukacji/ Strengthening the health awareness of primary school students with the use of modern forms of education

Wzmacnianie świadomości zdrowotnej uczniów szkół podstawowych z wykorzystaniem nowoczesnych form edukacji/ Strengthening the health awareness of primary school students with the use of modern forms of education

Zawód przyszłości

Zawód przyszłości

Szkolenia młodzieży
Twoja przyszłość tu i teraz

Twoja przyszłość tu i teraz

Szkolenia młodzieży
Profesjonalizm w działaniu, skuteczność w przyszłości

Profesjonalizm w działaniu, skuteczność w przyszłości

Szkolenia młodzieży
,, Zagraniczny staż- dobra praca ‘’ w ramach projektu „Międzynarodowa mobilność edukacyjna uczniów i absolwentów oraz kadry kształcenia zawodowego” realizowanego ze środków PO WER na zasadach Programu Erasmus+  sektor Kształcenie i szkolenia zawodowe

,, Zagraniczny staż- dobra praca ‘’ w ramach projektu „Międzynarodowa mobilność edukacyjna uczniów i absolwentów oraz kadry kształcenia zawodowego” realizowanego ze środków PO WER na zasadach Programu Erasmus+  sektor Kształcenie i szkolenia zawodowe

Opracowanie i wdrożenie innowacji pedagogicznych zwiększających efektywność kształcenia zawodowego w obszarze przetwórstwa rolno-spożywczego

Opracowanie i wdrożenie innowacji pedagogicznych zwiększających efektywność kształcenia zawodowego w obszarze przetwórstwa rolno-spożywczego

Okno na karierę

Okno na karierę

Szkolenia młodzieży
Zawodowiec – dobry fachowiec

Zawodowiec – dobry fachowiec

Szkolenia młodzieży
Start w przyszłość

Start w przyszłość

Szkolenia młodzieży
Logo UE
Logo UE
Logo UE