AKADEMIA WIEDZY O MIĘSIE OD POLA DO STOŁU – 3 EDYCJA
2021 - 2022

AKADEMIA WIEDZY O MIĘSIE OD POLA DO STOŁU – 3 EDYCJA

Promocja drobiuPromocja wołowiny
SPOTKANIA Z JAKOŚCIĄ QAFP
2021 - 2022

SPOTKANIA Z JAKOŚCIĄ QAFP

Promocja drobiuPromocja wieprzowiny
WOŁOWINA POLSKA – KAMPANIA INFORMACYJNO-PROMOCYJNA NA RYNKU JAPONII
2020 - 2021

WOŁOWINA POLSKA – KAMPANIA INFORMACYJNO-PROMOCYJNA NA RYNKU JAPONII

Promocja wołowiny
POLSKA WIEPRZOWINA NA WIETNAMSKI RYNEK
2020 - 2021

POLSKA WIEPRZOWINA NA WIETNAMSKI RYNEK

Promocja wieprzowiny
PLATFORMA WIEDZY O MIĘSIE PRODUKOWANYM W POLSKIM SYSTEMIE JAKOŚCI ŻYWNOŚCI
2020 - 2021

PLATFORMA WIEDZY O MIĘSIE PRODUKOWANYM W POLSKIM SYSTEMIE JAKOŚCI ŻYWNOŚCI

Promocja drobiuPromocja wieprzowiny
POLSKA SMAKUJE JAKOŚCIĄ QAFP
2020 - 2021

POLSKA SMAKUJE JAKOŚCIĄ QAFP

Promocja wieprzowiny
POLSKA AKADEMIA CERTYFIKOWANEGO MIĘSA QAFP – KONTYNUACJA
2020 - 2021

POLSKA AKADEMIA CERTYFIKOWANEGO MIĘSA QAFP – KONTYNUACJA

Promocja drobiuPromocja wieprzowiny
CERTYFIKOWANA JAKOŚĆ NA POLSKIM STOLE – 2 EDYCJA
2020 - 2021

CERTYFIKOWANA JAKOŚĆ NA POLSKIM STOLE – 2 EDYCJA

Promocja drobiuPromocja wieprzowiny
BRANŻA MIĘSNA – SZANSE I WYZWANIA
2020 - 2022

BRANŻA MIĘSNA – SZANSE I WYZWANIA

Promocja drobiuPromocja wieprzowinyPromocja wołowiny
AKADEMIA WIEDZY O MIĘSIE OD POLA DO STOŁU – 2 EDYCJA
2020 - 2021

AKADEMIA WIEDZY O MIĘSIE OD POLA DO STOŁU – 2 EDYCJA

Promocja drobiuPromocja wołowiny
POLSKA WOŁOWINA NA JAPOŃSKIM STOLE – KONTYNUACJA
2019 - 2019

POLSKA WOŁOWINA NA JAPOŃSKIM STOLE – KONTYNUACJA

Promocja wołowiny
CERTYFIKOWANA JAKOŚĆ NA POLSKIM STOLE
2019 - 2020

CERTYFIKOWANA JAKOŚĆ NA POLSKIM STOLE

Promocja qafpPromocja wieprzowiny
SPOTKANIE Z JAKOŚCIĄ – CZEGO OD PRODUCENTÓW MIĘSA I WĘDLIN OCZEKUJĄ KONSUMENCI?
2019 - 2019

SPOTKANIE Z JAKOŚCIĄ – CZEGO OD PRODUCENTÓW MIĘSA I WĘDLIN OCZEKUJĄ KONSUMENCI?

Promocja drobiuPromocja wieprzowinyPromocja wołowiny
POZNAJ BOGACTWO SMAKÓW JAKOŚCI QAFP
2020 - 2020

POZNAJ BOGACTWO SMAKÓW JAKOŚCI QAFP

Promocja drobiuPromocja qafpPromocja wieprzowiny
POLSKA AKADEMIA CERTYFIKOWANEGO MIĘSA QAFP – 2 edycja
2019 - 2020

POLSKA AKADEMIA CERTYFIKOWANEGO MIĘSA QAFP – 2 edycja

Promocja drobiuPromocja qafpPromocja wieprzowiny
AKADEMIA WIEDZY O MIĘSIE OD POLA DO STOŁU
2019 - 2019

AKADEMIA WIEDZY O MIĘSIE OD POLA DO STOŁU

Promocja drobiuPromocja wołowiny
Logo Fundusze Europejskie
Logo Polski
Logo UE