ROZSTRZYGNIĘCIE ZO

25.03.2020

INFORMACJA O ROZSTRZYGNIĘCIU ZAPYTANIA OFERTOWEGO

Unia Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego informuje, że dnia 25 marca 2020 roku zakończyło się postępowanie ofertowe na opracowanie kreacji i wdrożenie oraz dokonanie pomiaru efektywności dwuletniej kampanii informacyjno – promocyjnej dotyczącej świeżej, schłodzonej lub mrożonej wołowiny i wieprzowiny oraz przetworów spożywczych wytworzonych na bazie tych produktów pt. “Mięso o europejskiej jakości” (“Meat with European Quality”) na rynkach USA i Kanady. W ramach postępowania wpłynęła jedna oferta. Po dokonanej ocenie przez Komisję wybrano ofertę konsorcjum firm Partner of Promotion Sp. z o.o. i Global Marketing Connections INC.

06.03.2020

INFORMACJA O ROZSTRZYGNIĘCIU ZAPYTANIA OFERTOWEGO

NR 02/02/2020

Unia Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego informuje, że dnia 6 marca 2020 roku zakończyło się postępowanie ofertowe na przygotowanie i wykonanie badania efektywności realizacji projektu pt. „Akademia wiedzy o mięsie od pola do stołu”w ramach postępowania wpłynęły trzy oferty. Po dokonanej ocenie przez Komisję wybrano ofertę firmy EU-CONSULT Sp. z o.o.

Logo UE
Logo UE
Logo UE