SPOTKANIA Z JAKOŚCIĄ QAFP
Opis projektu
Projekt został zrealizowany poprzez uczestnictwo w wydarzeniach skierowanych do sektora branży spożywczej (branży mięsnej) i handlu. Decyzja o uczestnictwie w eventach została podjęta na podstawie ich popularności wśród przedstawicieli branży.
Projekt finansowany ze środków Funduszu Promocji Mięsa Drobiowego, Funduszu Promocji Mięsa Wieprzowego.
Czas trwania
sierpień 2021 – lipiec 2022
Cel projektu
Głównymi celami projektu były:
|
Grupa docelowa
Grupę docelową projektu stanowili przedstawiciele zakładów ubojowych, rozbiorowych przetwórczych, hurtownicy, detaliści – przedstawiciele tych grup szukają wyróżników na rynku dla swoich produktów, które umożliwią im budowanie konkurencyjności oraz sprostanie wymaganiom świadomych konsumentów oczekujących produktów opartych na tradycyjnych recepturach, żywności wysokiej jakości, której jakość potwierdzona jest certyfikatem, znakiem jakości.
Działania
Uczestnictwo w wydarzeniach skierowanych do sektora branży spożywczej i handlu:
- Kongres Mięsny – marzec 2022 Warszawa;
- Meating 2021- wrzesień 2021 okolice Warszawy;
- Forum Rynku Spożywczego i Handlu – listopad 2021 Warszawa;
- Udział w Meating online (tytuł sponsora Kongresu Meating, prezentacja online).