Sympozjum hodowców i przetwórców mięsa drobiowego
Unia Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego (UPEMI) serdecznie zaprasza do udziału w Ogólnopolskim Sympozjum Hodowców i Przetwórców Mięsa Drobiowego, które odbędzie się w dniach 23 i 24 października 2025 roku w Dworze Mościbrody.
Wydarzenie organizowane przy wsparciu Funduszu Promocji Mięsa Drobiowego będzie wyjątkową okazją do spotkania przedstawicieli całego łańcucha produkcji drobiarskiej – hodowców, przetwórców, producentów pasz oraz ekspertów z dziedziny ekonomii, marketingu, biotechnologii i mikrobiologii.
Celem Sympozjum jest wymiana doświadczeń oraz prezentacja najnowszych trendów, technologii i rozwiązań sprzyjających wzrostowi konkurencyjności polskiego drobiu na rynku krajowym i międzynarodowym. Dwudniowe Forum obejmie panele eksperckie, debaty, prezentacje naukowe oraz pokaz kulinarny prowadzony przez znanego kucharza Roberta Sowę. Uczestnicy będą mieli możliwość bezpośrednich rozmów z prelegentami i ekspertami.
Wydarzenie ma na celu wspieranie rozwoju polskiej branży drobiarskiej poprzez popularyzację wiedzy, innowacji i dobrych praktyk w zakresie produkcji, bezpieczeństwa żywności oraz zrównoważonego rozwoju.
Już dziś zapraszamy do udziału w tym wyjątkowym wydarzeniu integrującym środowisko hodowców i producentów drobiu!
Szczegółowe informacje dotyczące programu poniżej w załączeniu lub pod numerem telefonu +48 692 006 527.
Prosimy o potwierdzenie przybycia do dnia 10 października droga mailową na adres sympozjumdrobiowe@gmail.com lub na numer tel. +48 692 006 527.