Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców oraz kwartalnik „Food-Lex” zapraszają do udziału w konferencji on-line pt.: Dodatki do żywności i zanieczyszczenia – kwestie istotne dla przedsiębiorców, która odbędzie się w dniu 22 października 2024 r. na platformie Zoom.

W PROGRAMIE:

  • Stosowanie dodatków i aromatów w środkach spożywczych

Joanna Gajda-Wyrębek, Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego PZH – PIB

  • Metody analiz laboratoryjnych dodatków do żywności: przegląd wybranych technik badawczych

Romualda Dolińska, Silliker Polska Sp. z o.o.

  • Zarządzanie higienizacją w przemyśle spożywczym, dezynfekcja, czyszczenie linii produkcyjnych

Prelegent w trakcie potwierdzenia, Climbex (Grupa Impel)

  • Wymagania prawne z zakresu zanieczyszczeń środków spożywczych

Andrzej Starski, Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego PZH – PIB

 

Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych z działów jakości i rozwoju, produkcji, badań i rozwoju, technologów oraz działów prawnych!

Zapisy i szczegóły na temat konferencji na stronie: www.pfpz.pl

Zapraszamy do udziału!

Logo UE
Logo UE
Logo UE