Dodatki do żywności i zanieczyszczenia – kwestie istotne dla przedsiębiorców
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców oraz kwartalnik „Food-Lex” zapraszają do udziału w konferencji on-line pt.: Dodatki do żywności i zanieczyszczenia – kwestie istotne dla przedsiębiorców, która odbędzie się w dniu 22 października 2024 r. na platformie Zoom.
W PROGRAMIE:
- Stosowanie dodatków i aromatów w środkach spożywczych
Joanna Gajda-Wyrębek, Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego PZH – PIB
- Metody analiz laboratoryjnych dodatków do żywności: przegląd wybranych technik badawczych
Romualda Dolińska, Silliker Polska Sp. z o.o.
- Zarządzanie higienizacją w przemyśle spożywczym, dezynfekcja, czyszczenie linii produkcyjnych
Prelegent w trakcie potwierdzenia, Climbex (Grupa Impel)
- Wymagania prawne z zakresu zanieczyszczeń środków spożywczych
Andrzej Starski, Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego PZH – PIB
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych z działów jakości i rozwoju, produkcji, badań i rozwoju, technologów oraz działów prawnych!
Zapisy i szczegóły na temat konferencji na stronie: www.pfpz.pl
Zapraszamy do udziału!